13.4.2010

Overdrive!

Jos aiemmin on ollu tylsää nii ei oo enää...

Tekemistä on tullu niin maan perkeleesti lukion pitkän matikan, jenkkifutishommien ja sitten randomin kouluhommien (päällimmäisenä kirjailijakansio (mikä ei oo kyllä hirmu hyvässä mallissa)). Ja viikonloppuna ois Pieksämäelle lähto BakaConiin, ja sen jälkeisenä viikonloppuna maajoukkueleirille tampereelle. Siitä kaks viikkoa niin alkaa jo kausi... Ei malta odottaa!

Otteluohjelmat kun julkaistiin nii menin aivan sekasin. C-junnujen 1. divarissa tänä vuonna 8 joukkuetta, 4 per lohko. Ja meidän lohkoon sattui vielä Seinäjoki Crocodiles, mikä tarkoittaa sitä että pääsee kostamaan niitten kusipää sentterille mun polven rikkomisesta viime kaudella >:) Ja kaikki siis ihan hyvällä urheilumielellä ja pelisääntöjen puitteissa. Muut joukkueet ovat Rauma Sea City Storm ja Tampere Saints eli vieraspeleihin on matkaa jonkin verran... Toisessa lohkossa pelaavat Espoo Devils, Vaasa Vikings, Kouvola Indians ja Lappeenranta Rajaritarit. Eli ei jatkopeleihinkään kovin lyhyt matka ole (paitsi jos saadaan kotietu)

B-junioreiden SM-liigassa vastaan sattuu vanhat arkkiviholliset Jyväskylä Jaguaarit. Kolmantena lohkossa pelaa Helsinki Wolverines.
Jatkopeleihin vastaan olisi tulossa joko Helsinki Roosters, Porvoo Butchers, Vantaa TAFT tai Sipoo Bulldogs.


Tämä riittää jenkkifutiksesta. Kuten jo mainitsin aiemmin, lukion pitkä matikka ei ole mikään kevyin aine aloittaa tässä kesäloman kynnyksellä. Yhdellä tunnilla kävin kuuntelemassa 75min jaarittelua ja pari tehtävääkin tehtiin. Läksyjä 20 tehtävää -.-

Nyt sitten asiaan mitä odotan kaikista eniten. BakaCon! Aasin ensimmäinen coni, ja seurakaan ei ole huonoa, nimittäin mukana tulee Jaruto ja Janne-san =). Ja se on jo tänä viikonloppuna! Mitenhän jaksais vielä kolme päivää vitkutella... Varmaan pitää tätä jatkaa hehtaarin pituiseksi että saa ajan kulumaan. Tai sitten mennä tappamaan mutanttimuurahaisia liekinheittimellä ja taisteluveitsellä.

On melko hyvä fiilis loppukevättä ajatellen ja kun tätä nyt tarkemmin miettii, niin loppulkevään jälkeen tulee... KESÄ!

Loppuun vähän tunnelmamusiikkia! Aasi kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti